Frans model caravan matras voor een Frans bed

Een Frans matras wordt veel gebruikt op plekken met beperkte ruimte, zo ook bij caravans. Wat een Frans matras anders maakt is de ronde of schuine hoek van het matras.

Comfortabel slapen op vakantie

In een caravan heeft u beperkte leefruimte tot uw beschikking. U moet de kleine ruimte gebruiken om te eten, slapen en douchen. Daarom wordt de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk ingericht. Hierdoor is het matras een beetje het ondergeschoven kindje geworden.

Helaas komt het vaak voor dat mensen het slapen in de caravan oncomfortabel vinden. Dit komt meestal doordat de matrassen van uiterste slechte kwaliteit zijn. De caravanmatrassen zijn versleten en bieden niet meer de juiste ondersteuning.

Gelukkig is het ook mogelijk om op vakantie wél comfortabel te slapen in uw caravan. Wanneer u het versleten Frans matras vervangt door een nieuw Frans matras van hoogwaardige kwaliteit zal uw slaap aanzienlijk verbeteren. Wij kunnen als matrassenfabriek uw Frans matras volledig op maat produceren. Omdat wij uitsluitend werken met  hoogwaardige grondstoffen bent u bij ons verzekerd van een kwaliteitsproduct.